Publicat de: adierea | decembrie 29, 2009

Adevăr de Ivan Daniela Florentina

Adevăr


Ştim cu toţii că adevărul doare foarte tare. Mai ales când ţi-l spune o persoană dragă. Dar ar fi cel mai bine dacă am crede că cel mai bun prienten, cel care ne spune un lucru adevărat despre noi ne vrea binele.

Poate noi nu vedem mereu ce se întâmplă în jurul nostru sau chiar cu noi înşine şi de aceea e bine să avem pe cineva drag, care să ne tragă de mânecă şi să ne spună că nu e bine ce facem şi pe ce drum mergem.

De cele mai multe ori ne supărăm când auzim ceva ce nu am vrea să auzim, dar cei mai mulţi dintre noi nu credem în acest “sfat”, pe care nici nu il luăm în considerare deşi ar trebui să ne gândim că poate “el” nu ne este dat la întâmplare.

Majoritatea suntem prea egoişti ca să ne uităm şi la cei ce văd mai mult decât ne dăm noi seama şi care chiar încearcă să ne arate calea pe care ar trebui să mergem.

E adevărat că e mai bine să nu ai încredere în nimeni în ziua de astăzi, dar când cel care îti e aproape şi îti spune un adevăr nu ar trebui să îl refuzi în totalitate deoarece poate chiar un adevăr îţi poate schimba viaţa.

Iată un exemplu foarte clar.(persoana care spune un adevăr nu face parte din categoria –  o persoană dragă, ci este doar un simplu “prieten”; fiecare făcând parte din medii diferite şi gândind total diferit).

O conversaţie pe messenger între un pilot şi o rockeritza:

Adevărul este ceea ce trece testul experienţei Einstein

Viaţa te face să treci prin nişte momente pe care tu nu ai fi vrut să le fi simţit nici o dată. Trebuie să ao grijă în ce persoane crezi, nu toată lumea spune adevărul, unii mint doar pentru a râde de tine sau pentru a ieşi ei la suprafaţă într-o lumină mai bună.

În concluzie nu trebuie să avem încredere în oricine şi dacă primim o atenţionare că nu facem bine ceea ce facem de la cel/cea care ne este dragă să ţinem cât de puţin cont şi să nu îl/o tratăm cu indiferenţă.

Biblografie:

– prima poza (internet) :  http://dreamy.ablog.ro/img/200909/83062.bmp

– a doua poza + citat (internet):      http://emmazeicescu.files.wordpress.com/2009/11/there_is_no_perfect_truth_by_iscreamlav.jpg

http://enciclopedie.citatepedia.ro


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: