Publicat de: adierea | martie 3, 2011

Supliment nr. 19- Mulţumire

Duşmanul sufletului meu!

Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.”(Filipeni 4:6)

Acum, la început de an, stau şi mă gândesc cu nostalgie la anul care a trecut, căci ,,ca şi el s-au dus chiar zeci şi s-au dus fără voia mea”. Anii cu bucurii şi cu necazuri, cu reuşite şi cu eşecuri, anii cu dragoste şi ură, cu întâlniri şi despăriţiri, ani în care de-a lungul timpului   s-au perindat nenumăraţi oameni în viaţa mea cu care am plâns sau am râs împreună la începutul sau sfârşitul unui drum, anii cu evenimente importante sau mai puţin importante, anii cu începuturi şi sfârşituri, anii care şi-au lăsat amprenta mai mult sau mai puţin asupra vieţii mele…anii în care am realizat multe, însă nu am făcut nimic, căci nu Ţi-am mulţumit îndeajuns.

De atâtea ori lacrimile m-au împiedicat să văd un zâmbet, ura m-a împiedicat să simt dragostea, eşecurile m-au împiedicat să văd realizarile Tale, necazurile m-au împiedicat să trăiesc bucuriile, norii m-au împiedicat să văd cerul. De atâtea ori îngrijorările şi teama m-au împiedicat să Îţi văd puterea, singurătatea m-a împiedicat să Îţi simt prezenţa, durerile m-au împiedicat să simt alinarea şi mângâierea Ta… de atâtea ori ţi-am cerut atâtea şi nu Ţi-am dăruit nimic.

Dar azi mă întorc să Îţi mulţumesc pentru încercări şi pentru binecuvântări, pentru însorita dimineaţă, pentru ziua cea cu ceaţă, pentru apă, pentru pâine, pentru aerul ce îl respir, pentru cerul senin, pentru nori, pentru câmpiile cu flori, pentru lună şi pentru stele, pentru clipele grele.

Îţi mulţumesc pentru zâmbet, pentru lacrimile amare şi pentru mila Ta cea mare, pentru visele împlinite şi pentru cele nereuşite, Îţi mulţumesc pentru atunci când am fost sus şi pentru atunci când am fost jos, căci Tu cu mine ai fost, Îţi mulţumesc pentru tot ce a fost şi pentru tot ce va veni, căci întotdeauna Tu în mâna Ta mă ţii, Îţi mulţumesc pentru rugăciunea ce mi-ai ascultat, pentru răspunsul pe care nu mi l-ai dat, căci să aştept şi să rabd m-ai învăţat…Îţi mulţumesc că eşti în viaţa mea, căci fără de Tine eu n-aş exista.

„Mulţămiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.”(1 Tesaloniceni 5:18)

Creta Diana


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: