About

Adierea- cine suntem?

„Când sunt bine alese, cuvintele au o putere atât de mare în ele, încât o descriere iţi trezeşte adesea o imagine mai însufleţită decât însuşi vederea lucrului zugravit.” Joseph Addison

Poate vă întrebaţi ce este „Adierea”?iunie 2007

Ea este o revistă creştină adresată în special tinerilor şi nu numai. Pe acest blog vor fi publicate doar foarte mici părţi din ea. Ea putând fi achiziţonată în cadrul lansărilor din bisericile Betel, Emanuel, Filadelfia Oradea(actualizat 2011: Maranata si Betania Oradea) la preţul de 1leu (actualizat: 2,5 lei), revista apare o dată la două luni. Imaginea de mai sus este coperta primului numar Adierea(nr. 1 iunie 2007).

adierea nr. 8 2008

Ce am fost… si ce am ajuns

Mai jos puteţi vedea vedea imagini cu cei care au colaborat(care fac sau au făcut parte din redacţia revistei al un moment dat) cu Adierea:

Orice lucru bun începe cu rugăciune…

Orice lucru bun începe cu rugăciune

… si se continuă cu muncă.

redactie

La o întâlnire de redacţie

p1115930

Prezentând revista

p3126441

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standul cu reviste

p3126459

Un an de la prima lansare(iunie 2008)

p3086432

Părtăşie în aer liber

p5247604

Cei care ducem Adierea înainte

p8238351.jpg

adierea2_spate

Noutăţi 2009

Noutăţi 2010

Răspunsuri

 1. „Fa un pas prin credinta, chiar daca nu poti vedea la 5 merti in fata ta, e suficient nu-ti trebuie mai mult…..Fixeaza-ti teluri care sa te motiveze si sa-ti ofere o directie in viata, chiar daca nu vei sti cum le vei realiza, intr-o zi vei ajunge acolo unde ti-ai propus……Fii multumitor si recunoscataor de lucrurile mici pe care le ai si pe care le faci si vei ajunge sa iti doresti sa faci mai multe. Increde-te mai mult in Dumnezeu, pune-L la incercare si vei vedea binecuvantarile Lui revarsandu-se mai mult peste tine.”
  Va doresc mult succes celor de la conducerea revistei, multe binecuvantari si sa nu dati niciodata inpoi mereu sa priviti inainte prin credinta cu El si prin El. 🙂 FITI BINECUVATATI! (Persida)

 2. multumim de incurajri Persida, si pe tine sa te binecuvanteze Dumnezeu!

 3. salut. Putem face schimb de banere ? razvan_gbu este id meu de mess. Sa imi spui cine esti ca sa stiu. Dumnezeu sa te binecuvanteze. Acesta este blogul meu http://www.wwjd-razvan.blogspot.com

 4. “Fa un pas prin credinta, chiar daca nu poti vedea la 5 merti in fata ta, e suficient nu-ti trebuie mai mult…..Fixeaza-ti teluri care sa te motiveze si sa-ti ofere o directie in viata, chiar daca nu vei sti cum le vei realiza, intr-o zi vei ajunge acolo unde ti-ai propus……Fii multumitor si recunoscataor de lucrurile mici pe care le ai si pe care le faci si vei ajunge sa iti doresti sa faci mai multe. Increde-te mai mult in Dumnezeu, pune-L la incercare si vei vedea binecuvantarile Lui revarsandu-se mai mult peste tine.”Va doresc mult succes celor de la conducerea revistei, multe binecuvantari si sa nu dati niciodata inpoi mereu sa priviti inainte prin credinta cu El si prin El. FITI BINECUVATATI! (Persida)
  +1

  • multumim penru incurajari Persida

 5. multumim Persida 🙂

 6. La multi ani Adierea!

 7. […] […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: