Noutăţi iunie 2009

Şi a mai trecut un an…

„Cuvinte pline de farmec îmi clocotesc în inima şi zic: „Lucrarea mea de laudă este pentru Împăratul!” Ca pana unui scriitor iscusit să-mi fie limba!” Ps. 45:1

tortTotul a început cu o dorinţă de slujire de a investi în Împărăţia Lui Dumnezeu, apoi  El a înfiripat în inimile noastre un vis mai mare, decât am năzuit noi, El ne-a arătat că a pregătit prentu noi lucruri măreţe, iar noi am învăţat că nu putem face nimic departe de El, visul nostru este să Îl lăudăm în continuare pe Dumnezeu prin îndemnurile, încurajările pe care vi le dăm vouă şi prin lucrarea ce astfel începe Dumnezeu în voi!

Zilele trecute membrii redacţiei revistei s-au întâlnit pentru pentru a depăna amintiri, a înălţa o rugăciune însoţită de noi vise şi mulţumiri… şi candela s-a stins… visăm spre un nou an.

Această întâlnirea ne-a făcut să ne amintim momente pline de bucurie, dar şi momente mai grele din decursul celor doi ani de lucrare. Aneta declară: ”Amintiri au fost mai multe mai ales de când am început să ne întâlnim mai mult în sala 2. Îmi amintesc prima oară când am cântat la grup şi vocile se întreceau în a cânta mai încet. Sau când am prezentat pentru prima oară şi aveam emoţii de tremuram din cap până în călcâi!”.

Ce este Adierea? Tot Aneta ne răspunde:”Adierea înseamnă de fapt un grup de oameni care se întâlnesc aparoape în fiecare săptămână ca să susţină şi să întărească lucrarea pe care ne-a dat-o Dumnezeu. E o cale prin care le vorbim oamenilor mântuiţi dorind să-i îndemnăm la menţinerea unei sănătăţi spirituale.”

Pentru Lucian Adierea a însemnat: ”Apropiere şi înţelegere mai mare a lui Dumnezeu, o înţelegere mai profundă a voii Lui pentru mine”, pentru Nora: ”dezvoltarea abilităţilor de a scrie şi  dorinţa de a scrie mai mult, încurajarea responsabilităţii” de asemenea ea ne mai spune:”această lucrare  m-a bucurat şi mă bucură prin simplul fapt că este şi o încurjare pentru mine”, cât pentru mine Adierea a însemnat toate acestea  şi de asemenea a dezvoltat abilităţi sociale, am reuşit să depăşesc anumire temeri, am început să visez mai mult, viaţa mea pur şi simplu a căpătat un alt sens…

Dar să vă povestesc mai mult despre activitatea noastră din cei doi ani. În aprilie 2007 Adierea era doar un vis în inimile noastre, o dorinţă ce se vroia încurajată. Până când ne-am strâns un grup de tineri cu dorinţa de a scrie pentru Dumnezeu şi alături de sfaturile pastorului Iuliu Centea şi a prietenului nostru Ionuţ Fofiu, lucrul la viitoarea revistă “Adierea” a început. Am reuşit să finalizăm revista fără sponsori şi fără persoane “calificate” doar nişte tineri dornici de a-L lăuda pe Dumnezeu prin tot ce fac. Astfel pe data de 26 iunie 2007 cu multă bucurie şi emoţii am lansat primul număr al revistei Adierea în biserica penticostală “Betel” Oradea. Dupa câteva luni Dumnezeu ne-a conştientizat de importanţa rugăciunii pentru lucrare astfel am hotarât o parte din noi să ne întâlnim în fiecare săptămână să o susţinem în rugăciune şi în acelaşi timp să înbunătăţim revista cu anumite idei. Apoi Dumnezeu ne-a vorbit şi atunci am ştiut că El ne vrea în mai multe locuri, astfel de la nr. 4 din februarie 2008 am început să distribuim revista şi în biserica baptistă “Emanuel” Oradea. Tot începând cu acel număr am încheiat o colaborare cu organizaţia misionară “Mission for Jesus” dar datorită lipsei de fonduri colaborarea s-a sfârşit în scurt timp. În februarie 2009(nr. 9) revista a ajuns şi în biserica penticostală “Filadelfia” Oradea şi în biserica baptistă “Betel” din Botoşani (însă din păcate la aceasta din urmă colaboarea nu a putut continua datorită cheltuielilor prea mari). Iar în aprilie 2009 nr. 10 a ajuns şi în biserica penticostală “Maranata” Oradea. Revista apare din două în două luni, iar în decursul acestor doi ani am reuşit să menţinem  preţul revistei la 1leu şi să mărim numărul paginilor.

În continuare dorim să ne extindem mai mult deoarece ştim că aceasta este voia Lui Dumnezeu, însă deocamdată avem nevoie de mai mulţi lucrători care să se implice din punct de vedere al rugăciunii (unde suntem doar o mână de oameni şi la propriu şi la figurat) şi al lansărilor (participarea la lansări prin vândutul revistelor sau prezentarea acesteia-acest lucru înseamnă enorm pentru noi deoarece e greu să putem participa la toate cele patru lansări ale aceluiaş număr deoarece ele sunt de regulă în aceeaşi săptămână). Dacă simţi că Dumnezeu te cheamă să iei parte la această lucrare, în special prin aceste două moduri (dar şi prin altele, de exemplu design, scris, corectat) te rog nu fi nepăsător la această lucrare, Dumnezeu vrea să te folosească pentru slava Lui acum în perioada aceasta a vieţii când poate ai cel mai mult timp disponibil! Noi suntem optimişti în această privinţă şi credem că El ne va trimite lucrători, cum zicea şi colega noastră Ana: “Credinţa în viaţa omului e ca şi apa în trupul lui. Colaboratori vom avea în cel mai scurt timp dacă noi ajungem la intimitate cu El. Dumnezeu ne dă posibilitatea să alegem. Deuteronom 4:9; 30:15-20; 29:29”

O dată cu implicarea mai multor tineri şi cu viitoarea extindere a revistei ne dorim să vă putem oferi şi o mai bună calitate estetică a revistei şi nu numai.

Dupa aceşti doi ani după ce am trecut prin clipe memorabile, după ce ne-am bucurat şi am trecut prin încercări împreună, noi, cei de la Adierea nu putem decât să îi mulţumim Lui pentru harul pe care ni L-a dat, pentru îndurarea şi răbdarea pe care a avut-o şi o are cu noi şi să ne rugăm să putem fi o binecuvântare pentru voi! Amin!

Indrie Cristina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: