Drept de autor

Dacă doriţi să preluaţi vre-un articol de pe blog, dorim ca articolul să fie însoţit atât de numele autorului cât şi de adresa blogului adică: http://www.adierea.wordpress.com . De asemenea vă rugăm să ne lăsaţi un coment prin care ne anunţaţi că l-aţi preluat împreună cu linkul unde va fi publicat.

Art. 1. � (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra altor opere de creatie intelectuala este recunoscut si garantat in conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.
(2) Opera de creatie intelectuala este recunoscuta si protejata, independent de aducerea la cunostinta publica, prin simplul fapt al realizarii ei, chiar neterminata .
Art. 2. � Recunoasterea drepturilor prevazute in prezenta lege nu prejudiciaza si nu exclude protectia acordata prin alte dispozitii legale.

continuare: http://www.legi-internet.ro/lgdraut.htm#1

Răspunsuri

 1. vreau sa va anun ca am preloat de la dumneavoastra un articol,mi sa parut foarte interesant si de folos tinerilor.
  articolul se numeste:Adio pornografie!
  si a fost publicat pe:
  http://crestiensciprian.wordpress.com/

 2. am preluat o parte din articolul „Mantuirea ca libertate” si l-am publicat pe http://cuvintepentrusuflet.wordpress.com/ cu trimitere catre restul articolului

 3. bine, multumesc ca m-ai anuntat
  GBU

 4. am preluat o parte din articolul „Alegerea partenerului îţi aparţine” si l-am publicat pe http://cuvintepentrusuflet.wordpress.com/ cu trimitere catre restul articolului

 5. evident ca poti sa il iei, doar e scris de tine

 6. nu conteaza ca e scris de mine, e publicat pe bogul revistei 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: