Noutăţi iunie 2010

De 3 ani împreună!

“…prin credinţa, pe care o avem împreună, şi voi şi eu.” Romani 1:12

De 3 ani de zile ne bucurăm împreună, învăţăm din experienţele şi greşelile noastre, de 3 ani de zile învăţăm împreună să iubim. De 3 ani de zile îl lăudăm pe Dumnezeu, lăsăm o urmă din inima noastră, de 3 ani de zile îl căutăm pe Dumnezeu împreună…

Vă mulţumim că ne-aţi susţinut în timpul acesta, vă mulţumim pentru toate criticile constructive, pentru încurajări şi laude, pentru că ştiu că ne sprijiniţi în rugaciune. Vă mulţumim că nu aţi rămas indiferenţi la lucrarea noastră şi l-aţi lăsat pe Dumnezeu să lucreze prin nişte neînsemnaţi tineri.

Mulţumim tuturor liderilor de tineret care ne-au primit şi au avut încredere în noi, în special fratelui Iuliu Centea.

Mulţumim măreţului Dumnezeu care a ales să îşi arate puterea în slăbiciune, care a îngăduit să fim parte din lucrarea  Lui.

Echipa Adierea a crescut împreună cu voi, încercând să vă dăm o învăţătură, am învăţat si crescut noi înşine.

În prezent revista Adierea este distribuită în 5 biserici din Oradea: Betel, Emanuel, Filadelfia, Maranata, Betania. şi în câteva împrejurimi ale Bihorului: Tilecuş, Sânmatin, Şuncuiuş, timp de 3 numere revista a fost distribuită şi Vinlaros. Începând cu anul acesta avem şi abonamente (mai multe detalii aici)).

Pe viitor ne dorim ca să fim nişte instrumente în mâna lui Dumnezeu ca voia Lui să ajungă la îndeplinire.

Sperăm că mai mulţi dintre voi vă veţi alătura lucrării Adierea. Fie prin mărturii, experienţe, articole şi mai ales prin munca din spatele culiselor (fotografie, corectat, tehnoredactare, ajutor la lansări, distribuirea revistei în biserica ta), participând la grupul de rugăciune. Dacă vă place ceea ce facem şi aţi dori să ajutaţi, să vedeţi lucrare îmbunătăţindu-se şi crescând vă invităm să ne contactaţi şi să fiţi parte din lucrarea Adierea indiferent de localitatea din care sunteţi, vârsta  sau pregătirea pe care o aveţi!

Aşteptăm părerile şi sugestiile voastre cu nerăbdare. Ne bucurăm de fiecare dată când primim feedback-uri. Suntem curoşi care e părerea voastră despre lucrare, ce v-a plăcut şi ce nu. De asemenea ne-ar fi de folos şi sugestii cu privire la temele pe care ve-ar plăcea să le tratăm în revistă.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu drag,

Echipa Adierea


Lasă un comentariu